راه‌اندازی سامانه تلفنی ۴۸۸۸۰ برای سهولت در پرداخت نذورات آستان قدس رضوی نگاهی به سفرنامه سیدحسن موسوی‌اصفهانی از سفر مشهد، مکه و عتبات | در حظ مشرف‌شدن به حرم وصیت‌نامه شهدای ایران در ۱۰۰ جلد منتشر شد حرم امام‌رضا(ع)، آماده تجربه نوین مدیریت فرهنگی با داده‌محوری و هوش مصنوعی تدوین و اصلاح لایحه قانون جامع بنیاد شهید یادی از میرزا مهدی نوقانی، عالم مشهدی و مبارز انقلابی | عالم نوقان بازخوانی برخی امدادهای غیبی امام زمان (عج) به بزرگان | گرمای خورشید پشت ابر برگزاری هفتمین دوره رقابت‌های قرآنی «شوق تلاوت» به‌میزبانی عتبه حسینیه عملیات عایق‌کاری گنبد تاریخی رواق دارالسیاده حرم امام رضا(ع) با تکنولوژی نانو ارتقای ساختار رسیدگی به امور ایثارگران در وزارت راه و شهرسازی با حضور مدیران عالی‌رتبه هشدار جدید عربستان به زائران حج مرثیه‌سرایی محمود کریمی در حرم مطهر امام رضا(ع) برای حضرت فاطمه(س) + فیلم نخستین جشنواره ملی حمایت و تقدیر از آثار دانشجویی نهج‌البلاغه برگزار می‌شود ملی‌پوشان دوومیدانی کشورمان به حرم مطهر امام‌رضا(ع) مشرف شدند انتشار فراخوان جشنواره هنرهای تجسمی «ایثار» + جزئیات دهه فاطمیه در یک عزاداری صرف خلاصه نشود چگونه خاطرات دفاع مقدس به فیلم تبدیل می‌شوند؟ راز شهید شدن از زبان حاج قاسم سلیمانی مهر مادری قفلی که با شفای امام باز شد
سرخط خبرها

شهیدی که از شهید گفت | بازخوانی سخنان شهید طهرانچی درباره شهید طهرانی مقدم

  • کد خبر: ۳۳۸۶۰۳
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
شهیدی که از شهید گفت | بازخوانی سخنان شهید طهرانچی درباره شهید طهرانی مقدم
سخنان شهید محمدمهدی طهرانچی تنها چندماه پیش از شهادتش اکنون به سندی ماندگار از نگاه یک دانشمند شهید به شهیدی دیگر بدل شده است. جایی که از طهرانی مقدم نه به عنوان یک مدیر بلکه خالق رویکرد علمی در مسیر دفاعی کشور یاد می‌شود.

شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی که بامداد ۲۳ خرداد ماه در پی حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسید در سیزدهمین سالگرد شهادت سردار حسن طهرانی‌مقدم (پدر موشکی کشورمان) که نابودی رژیم اشغالگر قدس آرزو داشت، گفته بود: «در کوران جنگ تحمیلی، دانشگاه‌های ما با سوالاتی از جنس توانایی مواجه بودند. به یاد دارم که در سال ۱۳۶۷ جمعی از دانشمندان کشور حول یکی از این مسائل گرد هم آمده بودند. مسئله این بود که عراق موشک اسکات-بی را به اسکات-سی تبدیل کرده بود و در تهران فرود آورده بود. آن روز مسئله فناوری موشک پیش روی دانشمندان ما ایجاد شده بود.

شهید طهرانی مقدم دانشمند برجسته‌ای است که توانست سنت کسب فناوری را در ایران و در نظام علم و فناوری کشورمان بنا بگذارد. او مدیر پروژه نبود، او خالق دستیابی دانشمندان ما به فناوری روشمند و نظام‌مند بود که نتیجه‌اش این بود که قطب فناوری موشکی نتوانست با موشک‌های ایران مقابله کند.

شهید طهرانی مقدم به حق دانشمند برجسته است. او سلسله مراتب کسب فناوری را در کشور بنا گذاشت که به دنبال آن فناوری‌های دیگری نیز در ایران خلق شد که آیه شریفه «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة» را معنا کرد. این فناوری‌ها کشور را صاحب توان کرد؛ لذا ما باید به این فرمایش حضرت آقا ایمان بیاوریم که ایشان به حق یک دانشمند برجسته‌ای بودند که پایه‌گذار خلق فناوری در نظام علمی و فناوری کشورمان شدند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->